U ponedeljak 28. marta uz kupljeni Danas poklon knjiga „Beograd kakav malo poznajemo“ – Društvo

491
SHARES
1.4k
VIEWS

[ad_1]

Potražite na kioscima na teritoriji Beograda i uživajte u otkrivanju grada

U ponedeljak 28. marta uz kupljeni Danas poklon knjiga „Beograd kakav malo poznajemo“ 1Foto: Danas

Zbog velikog interesovanja u ponedeljak 28. marta u beogradskom izdanju dnevnog lista Danas čeka vas kao poklon jedna od četiri knjige „Beograd kakav malo poznajemo“.

Svakog ponedeljka u februaru uz kupljeni primerak lista Danas čitaoci su imali priliku da dobiju i poklon knjigu „Beograd kakav malo poznajemo“ u četiri nastavka.

Hvala vam na poverenju i interesovanju, zbog vaših pozitivnih reakcija, odlučili smo da u još jednom krugu organizujemo darivanje.

Sadržaji knjiga predstavljaju tekstovi objavljeni u Danasu u periodu od 2007. do 2009. koji su izlazili jednom nedeljno u okviru istoimene rubrike „Beograd kakav malo poznajemo“.

Tekstovi su nastali na osnovu korišćenja građe Zavičajnog odeljenja Biblioteke grada Beograda, materijala Zavoda za zaštitu spomenika kulture grada Beograda, razgovora sa istoričarima, stručnjacima i stanarima i zaposlenima u određenim zdanjima i institucijama koje su bile teme tekstova, ali i na osnovu terenskog rada i istraživanja novinara.

Uživajte u otkrivanju vašeg grada!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.[ad_2]

Source link

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.